Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

ΠΑΡΤΥ ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017


      Οι μαθητές του 9ου Γυμνασίου Βόλου έκαναν πάρτυ στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας για φιλανθρωπικό σκοπό . 



     Ευαισθησία ,αγάπη ,σεβασμός ήθος ,αλληλεγγύη ,ομαδικότητα χαρακτηρίζουν τους μαθητές μας . Ο σύλλογος γονέων πάντα δίπλα μας και πάντα δίπλα στα παιδιά μας/τους με διάφορα φαγώσιμα ,γλυκά ,πορτοκαλάδες κ λεμονάδες.
 Οι μαθητές στόλισαν την αίθουσα και όλα μαζί έκανα την βράδια πιο όμορφη κ πιο ελκυστική, πιο χαρούμενη .Χόρεψαν στους δικούς τους ρυθμούς με DJ τον καταπληκτικό πατέρα που έφερε όλο το ηχοσύστημα μαζί του , κ .Γιώργο Μπακίρη και τον ευχαριστούμε πάρα πολύ καθώς και τους καθηγητές που ενίσχυσαν με την παρουσία τους το πάρτυ των παιδιών αλλά κ πολλά ευχαριστώ στο σύλλογο γονέων που ήταν εκεί σε ύλη την διάρκεια ,φύλακες των παιδιών .
                                                 
     Επίσης ευχαριστούμε τον κ.Λινο Βιγκλα , διευθυντή του ΣΔΕ για την βοήθεια του , την Άννα από το κυλικείο μας ,τον φύλακα κ. Κώστα του σχολείου μας που όλοι μαζί βοηθήσαμε να γίνει άψογο το παρτυ των μαθητών .Στο τέλος όλοι μαζί καθαρίσαμε την αίθουσα την τακτοποίησαμε και φύγαμε κουρασμένοι μεν ,αλλά ευχαριστημένοι από την άλλη για την επιτυχία του πάρτυ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.