Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2012-2013!!!


                                                                      Από τη μαθήτρια του Α1 Κατερίνα Ηλία

Τα μαθήματα άρχισαν,οι μαθητές επέστρεψαν στα θρανία τους και μαζί ήρθαν οι μαθητικές εκλογές για το δεκαπενταμελές συμβούλιο.Στις 2 Οκτωβρίου 2012 διεξήχθησαν οι μαθητικές εκλογές στο 9ο Γυμνάσιο Βόλου.Αρχικά οι μαθητές όλων των τάξεων παρατάχθηκαν σε σειρές στο προαύλιο,όπου ακούστηκαν τα ονόματα των υποψηφίων από τον κ.Αγγελόπουλο,το διευθυντή του σχολείου.
Στη συνέχεια επιστρέψαμε στις αίθουσές μας όπου εκεί μας δόθηκε η κατάσταση με τα ονοματεπώνυμα των υποψηφίων μαθητών.Έπρεπε να βάλουμε από έναν έως επτά σταυρούς.
Αφού τελείωσε η ψηφοφορία,οι καθηγητές ανέλαβαν την καταμέτρηση των ψήφων και με τη βοήθεια του ηλεκτρονικού υπολογιστή είχαμε έγκαιρα τα..."εκλογικά αποτελέσματα".
Οι υποψήφιοι περίμεναν γεμάτοι αγωνία,άγχος αλλά και ενθουσιασμό το αποτέλεσμα.Στις 12.55 μ.μ. είχαμε τα ονόματα των συμμαθητών μας που θα αποτελούσαν το δεκαπενταμελές συμβούλιο για τη χρονιά 2012-2013.Οι επιτυχόντες πανηγύριζαν ζητωκραυγάζοντας,το ίδιο όμως και αυτοί που δεν μπόρεσαν να συγκεντρώσουν τον απαιτούμενο αριθμό ψήφων.Ίσως γιατί γνωρίζουν ότι πάνω απ' όλα μετράει η προσπάθεια και η διαδρομή και ελπίζοντας σε μια μελλοντική ευκαιρία μαθητικών εκλογών...

1 σχόλιο:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.