Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

        ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ  ΜΑΘΗΤΩΝ   Γ  ΤΑΞΗΣ.  ΣΧΟΛ.ΕΤΟΣ  2012-2013

   Αγαπητά μας παιδιά. Οι στιγμές αποχωρισμού για τους ανθρώπους, συμπυκνωμένα περικλείουν όλο τον ψυχικό μας κόσμο και συνοδεύονται από ποικίλα συναισθήματα. Λύπης, στενοχώριας, χαράς, ανακούφισης, αγάπης. Τρία χρόνια κοντά μας, ανοίξατε δειλά –δειλά τα φτερά σας. Διδαχτήκατε τη γνώση, γαλουχηθήκατε στις ανθρώπινες αξίες , κοινωνικοποιηθήκατε, σφυρηλατήσατε την προσωπικότητά σας και οικοδομήσατε τον χαρακτήρα σας.
Φυσικά όλα αυτά  μέσα  από την παράλληλη πορεία και το έργο των οικογενειών σας. Εδώ απλά είμαστε  μια πολύ μεγάλη οικογένεια και δεθήκαμε με σχέσεις σεβασμού, εμπιστοσύνης, ευθύνης και υποχρεώσεων.
   Τώρα έφτασε η στιγμή να πετάξετε για τον επόμενο σταθμό της πορείας σας που είναι η φοίτησή σας στο Λύκειο.
Εμείς οι καθηγητές σας, κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε για σας, στους δύσκολους καιρούς. Συμβουλές σας δώσαμε πολλές φορές. Θα πάρετε και στο καινούριο σας σχολείο. Ας κρατήσετε πάνω από όλα, ως υπέρτατη αξία, την αγάπη και τον σεβασμό που πρέπει να δίνετε στους ανθρώπους και στους σκοπούς –στόχους που θα βάζετε στη ζωή σας. Έτσι θα πετύχετε.
Έτσι θα νιώσετε πληρότητα και χαρά. Να έχετε  εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, στους γονείς σας και σε όσους αποδεδειγμένα σας αγαπάνε. Τότε και εσείς θα αγαπηθείτε. Εξάλλου αυτή θα είναι και η αμοιβή των δασκάλων σας. Η επιτυχία σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας και μια γλυκιά ανάμνηση από εσάς για μας. Πώς θα μπορούσε να ξεχαστεί άλλωστε  το χαμόγελο της κυρίας  Σκουφάρη,
η  αισιοδοξία της κυρίας Μπαζιάκα,
η συνέπεια της κυρίας Σαλιάρη,
και πάνω από όλα η αγάπη που μοίρασαν πολλά χρόνια στους μαθητές  τους και τώρα έφτασε η στιγμή να αποχωρήσουν από τις σχολικές αίθουσες; Στις δικές μας καρδιές έχουν πάρει τη θέση τους και είμαι σίγουρος και στις δικές σας.
   Σας ευχόμαστε λοιπόν καλή πορεία στο ταξίδι σας. Οι πόρτες του σχολείου μας πάντα θα είναι ανοικτές για τους μαθητές του. Καλό Καλοκαίρι!!!

                                                                             Ο   Διευθυντής  του  Σχολείου   σας

                                                                                            Αγγελόπουλος   Νικόλαος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.