Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

21.05.2014 Η Θεατρική μας Παράσταση


Την Τετάρτη 21 Μαΐου 2014 το θεατρικό εργαστήρι του σχολείου μας ανέβασε στο Θέατρο ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ της πόλης μας την θεατρική παράσταση ΕΛΕΝΗ του Ευριπίδη σε διασκευή.







Ευχαριστούμε πολύ όλους τους μαθητές της θεατρικής ομάδας που έδωσαν την ψυχή τους για να γίνει το όνειρο πραγματικότητα.
 
Ευχαριστούμε τον Διευθυντή μας, κο Νίκο Αγγελόπουλο, και τον Σύλλογο των Καθηγητών του σχολείου μας για την πολύτιμη και πολυποίκιλη συμπαράστασή τους στο έργο μας.
Ευχαριστούμε την κα Κική Διανιηλίδου, για τη στήριξή της και τις συμβουλές της. Είναι γνωστή η πολυετής δράση και πείρα της στο χώρο του μαθητικού θεάτρου. Ελπίζουμε ότι ανταποκριθήκαμε στις προσδοκίες της.
 Ευχαριστούμε την παλιά και αγαπημένη μας μαθήτρια Ελευθερία Λαζαρίδου και την κα Τίνα Βέντζιου για το χρόνο τους, την αγάπη τους και την υπομονή τους που μας χάρισαν απλόχερα κατά τη διδασκαλία των χορευτικών κομματιών.
Ευχαριστούμε τους "αθέατους", βασικούς και πολύτιμους βοηθούς μας, τον κο. Κώστα Καλατζή στον ήχο, τον π.Αμβρόσιο Γκιώνη στα σκηνικά και τον μαθητή μας Δημήτρη Κλειδωνάρη, στα multimedia και σε πολλά-πολλά άλλα πόστα.. Χάρη σε αυτούς η παράσταση αυτή ανέβηκε με επιτυχία.

Οι εμψυχώτριες καθηγήτριες 
Ασπασία Βαλασσά
Βάσω Βούλγαρη
Μαρία Καρκαλέτσου
Μαρία Σκούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.